Ruski jezik se ubraja u grupu slavenskih jezika i u širokoj je upotrebi na teritoriji Evroazije. Ruski je najviše korišćen maternji jezik na teritoriji Evrope, a pored Rusije koristi se i u većini zemalja bivšeg SSSR-a. Više od četvrtine celokupne svetske naučne literature objavljeno je na ruskom jeziku, a njegova upotreba zastupljena je u oblasti industrije, pre svega komunikacionih sistema. Rusija, kao jedna od svetskih supersila, iskazuje značajan politički uticaj, pa je učenje ruskog jezika, kao stranog, široko rasprostranjeno u školama širom sveta. Velikim ulaganjem ruskih preduzeća u mnoge industrijske grane u našoj zemlji raste potreba za ljudima koji koriste ruski jezik.ru

Nastavni plan:

–          TEST za utvrđivanje trenutnog nivoa znanja ruskog jezika

–          Dolazak 2 x nedeljno na nastavu u trajanju od 60 minuta.

–          Interaktivna nastava, Udžbenici, cd, kompletan nastavni pribor…

–          Priprema za završni ispit za sticanje diploime.

–          Polaganje završnog ispita, i izdavanje diplome

Rusija ili Ruska Federacija je prostrana evroazijska drzava koja po
mnogim osobinama ima odlike  posebnog   kontinenta. Njena   duzina u pravcu zapad-istok dostize 10 hiljada km , te razlika u vremenu iznosi oko 10 casova. U pravcu sever-jug sirina teritorije iznosi preko 3000 km, te se Rusija proteze   kroz   razne  klimatske  zone, od hladne  articke na  severu, od tople suptropske na jugu.Za razliku od Rusije  Ukrajina je u toplijem kontinentalnom  i  suptropskom  podneblju. Iako  izlazi na 12 mora   Rusija  je   ostala   izvan   glavnih   pomorskih  puteva  sveta .Pre svega, to je po geografskom polozaju  kompaktna   kontinentalna   drzava   otvorena prema hladnom Artiku na severu i ogradjena visokim  planinama  na jugu, izuzev  otvorenosti prema  Ukrajini  koja  je  njen  juzni susjed.Prostrane nizije  koje  preovladjuju  u zapadnom  dijelu Rusije  (Ruska ili  Istocnoevropska nizija)  cine   zemlju otvorenom prema ostalom delu Evrope.Hladna Sibirska  visoravan  istocno  od Jeniseja otezava veze sa Dalekim istokom, odnosno sa pacifickom obalom zemlje.Rusija ima kopnene granice sa 13 drzava, a  u   podrucju  uglavnon   zaledjenog   Beringovog   moreuza   sasvim  se   priblizava  Aljasci odnosno americkom kontinentu.ruski

INDIVIDUALNA NASTAVA

Odličan program za vas ukoliko želite
da za kratko vreme progovorite na stranom jeziku. Sami određujete kojim danima i u koje vreme dolazite na nastavu. Predavač shodno vašim željama prilagođava ceo program, kako bi naučili ono što će vam zaista biti primenljivo u vašoj praksi. INDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔polaznik)            19.200,00 RSD                

Redovni kurs:
Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje dva meseca, a mesečna članarina je 9.700,00 RSD!

Intezivni kurs:  Dolazak na nastavu tri puta nedeljno u trajanju od 90 min. Kurs traje mesec dana, cena kompletnog kursa je 17.200,00 RSD!

 POLU-INDIVIDUALNA NASTAVA

Odlična prilika za vas koji sa svojim prijateljem, poznanikom, sestrom, bratom… želite da savladate strani jezik. Ako imate isti cilj i približno isti nivo znanja stranog jezika onda je ovo pravi program za vas dvoje POLUINDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔2 polaznika)

Redovni kurs: Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje dva meseca, a mesečna članarina je 6.450,00 RSD!

Intezivni kurs:  Dolazak na nastavu tri puta nedeljno u trajanju od 90 min. Kurs traje mesec dana, cena kompletnog kursa je 9.600,00 RSD!

NASTAVA U GRUPI

Vi ste od onih koje vole druženje i zabavu a sviđa vam se ideja da pritom naučite strani jezik. Dobro organizovani časovi sa interaktivnim programima omogućiće vam da na brz i lak način savladate strani jezik.NASTAVA U GRUPI          (predavač⇔4-5 polaznika)

Redovni kurs: Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje tri meseca, a mesečna članarina je 3.200,00 RSD!