Prekvalifikacije

Ukoliko želite da se prekvalifikujete tj da dobijete zvaničnu državnu diplomu IV i V stepena stručne spreme za sledeće profile, tu smo za vas!

Medicinski profili:

  • Medicinska sestra / medicinski tehničar
  • Farmaceutski tehničar
  • Fizioterapeutski tehničar
  • Laboratorijski tehničar

Drugi obrazovni profili:

  • Saobraćajni tehničar
  • Carinski tehničar
  • Ekonomista
  • Pravni tehničar
  • Poslastičar
  • Kulinarski tehničar

Za sve informacije po pitanju vašeg prethodnog obrazovanja, razlike ispita koje su vam neophodne da polažete, neophodno vreme za prijave ispita i koliko ispita je moguće prijaviti u jednom roku, kontaktirajte nas isključivo putem ovog telefonskog broja svakog radnog dana od 07 do 15h:

022 / 21 00 146 ili 060/ 560 81 21

email: obrazovanje@indjija.net

Neophodno je da prethodno pripremite kopije vaših svedočanstava koje ste sve predmete imali u vašoj završenoj srednjoj školi kao i kopiju vaše diplome.

Za prekvalifikacije je od veoma važnog značaja to da nam sve vaše kopije pošaljete na našu email adresu obrazovanje@indjija.net i u najkraćem mogućem roku vam javljamo koliko je premeta potrebno da naknadno polažete.

Mi vam saopštavamo pored svih premeta koji treba da polažete kako biste se prekvalifikovali kao i sva neophodna pitanja koja će vam biti postavljena na ispitima predmeta.

Naš poslovno obrazovni centar se nalazi u Inđiji na adresi Trejdjunik 4, 22320 Inđija.

Praksa i pologanje ispita za medecinske obrazovne smerove

Svi ispiti koji su neophodni za prekvalifikacije medicinskog kadra se vrše u prostorijama našeg poslovno obrazovnog centra u Inđiji. Ukoliko prethodno niste završili bilo koji smer medicinske škole, vama će biti neophodna i praktična nastava.

Mi vam obezbeđujemo neophodnu praktičnu nastavu unutar specijalne bolnice za neurološka obolenja i posttraumatska stanja Dr Borivoje Gnjatić u Starom Slankamenu. Kako biste se uspešno prekvalifikovali vama će praktična nastava mnogo značiti za kasniji rad, što ćete u ovoj bolnici zasigurno dobiti.Više o bolnici pogledajte na linku http://www.bolnicaslankamen.co.rs/

Trajanje praktične nastave može dosta da zavisi od vas samih, tj koliko često želite ili imate vremena da se tome posvetite. Stoga praktična nastava može da traje od 1 do 3 meseca.

Prijave ispita su uvek česta pitanja za one koji žele da se prekvalifikuju i za sada su moguća najviše 2 predmeta da se prijave u jednom ispitnom roku!

Cena – od 300 € do 600 € (u zavisnosti od broja razlike predmeta i prethodne završene srednje škole)

Naš prostor

 

 

prekvalifikacije