Ukoliko ste odlučili da je ulepšavanje drugih vaša životna želja, cilj ili prosto to volite da radite, spremni smo da vam u tome pomognemo!

Odaberite i pogledajte naše programe škole lepote kojim se uspešno bavimo već preko 4 godine!

Škola manikira – najtraženija obukasminka1

Škola pedikira

Škola šminke

Škola depilacije

Škola nadogranje i mini val trepavica

Škola za muške i ženske fizere

Škola masaže

Budite lepi, zdravi i neka vas svako primeti! Zapravo ne samo da vas primeti, već i zapamti!

Lepota i nega tela potiču još iz starog Egipta. Upravo su egipćani zaslužni za pojavu parfema, sapuna i brojnih drugih preparata za ulepšavanje lica i tela. Bogate porodice imale su posebne prostorije u kući koje su bile namenjene ulepšavanju.

Ostvariti danas žensku lepotu je najteže dosada u istoriji čovečanstva. Napredne tehnologije, marketing, televizija, internet sve više traže novitete u lepoti i stilu. Onaj ko želi zaista da radi na lepoti žena i muškaraca, mora da počne od osnovnih zanata kako bi se dalje usavršavali. Jednostavno lepota neće biti izvodljiva ukoliko ne budete vladali bar osnovnim tehnikama i alatima za usavršavanje lepote ljudi.

Danas postoje nadogradnje kose, ugradnja i izlivanje noktiju, kvarcovanja, složene depilacije, botoksi, veštački zubi, liposukcije,silikonske grudi,  plastiče operacije zatezanja lica, nega lica, neverovanta ponuda šminke i sl. Kako da uhvatite priključak pri ovolikom razvoju?

Smisao lepote se je vekovima menjao, ali ono što nije jeste potreba ljudi da budu lepi i doterani. U današnje vreme gotovo da nema žene koja ne praktikuje brojne kozmetičke tretmane u službi svoje lepote. Lepo našminkana, uredne kose, kože i noktiju, žena pleni lepotom i samopouzdanjem. Otuda i ne treba da nas začudi podatak da se u Nemačkoj, na godišnjem nivou, samo za kozmetičke preparate potroši 11.000,000,000,00 evra!

Većina žena svoj život ne može da zamisli bez pudera, rumenila, senke, maskare, karmina, korektora, laka za nokte, farbe za kosu…. Međutim onoliko koliko tretmani mogu da pomognu, toliko mogu i da odmognu ukoliko niste stručno kvalifikovani da obavljate tu vrstu delatnnosti. Postanite stručnjak iz oblasti nege lepote zahvaljujući praogramima Edukativnog Centra Školarac!

Zašto da upišete naš program?
  • Jedinstveni smo po tome što organizujemo individualne tečajeve. Nastava se prilagođava isključivo Vama vašim željama i mogućnostima.
  • Praksu smo Vam obezbedili u savremenim salonima, a programe vode stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom.
  • Nastavu pohađate dva meseca i to dva puta po 90 minuta u toku jedne nedelje. Tokom praktične nastave, vi ne sedite sa strane i ne posmatrate kako profesor to radi na drugima, kao što se to u većini slučajeva podrazumeva, nego se to vreme u potpunosti posveti vama i vašoj obuci.
  • Sarađujemo sa nekoliko salona na području Inđije, i drugih gradova u Srbiji te Vam na taj način omogućavamo nastavu u blizini, te tako nećete imati dodatne troškove oko putovanja!
  • Vreme kada ćete dolaziti na nastavu je fleksibilno i zavisi od vašeg dogovora sa profesorima, tako da nastavu prilagodite svojim obavezama.
  • Veoma isplatljiv kurs, ušteda novca i vremena

DEFINICIJA STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA

Stručno osposobljavanje predstavlja školovanje/obuku u vidu praktične i teorijske nastave, usko precizirane na oblast(pekar, trgovac, računoovdja itd.) za koju se polaznik osposobljava, sa ciljem formiranja stručnog lica koje će profesionalno obavljati izabranu delatnost u skladu sa  Zakonom! Školovanje/obuka traje od 2 do 5 meseci (zavisi od oblasti) nakon koje polaznik polaže završni ispit koji se sastoji iz pismenog, usmenog i praktičnog dela. Ukoliko polaznik uspešno položi završne ispite izdaje mu se diploma/sertifikat da je stručno osposobljen da obavalja poslove iz (odabranog zanimanja) samostalno ili kod poslodavca! VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko kandidat ne položi završni ispit, dajemo mu mogućnost da doplati razliku cene od uplaćene provere do pune obuke kako bi na kraju dobio neophodan sertifikat!

Provera stručne osposobljenosti odnosi se na polaganje završnog ispita, pod uslovom da je kandidat prethodno već obavljao poslove iz odabranog zanimanja, i da poseduje potvrdu o praktičnoj obuci od strane  registrovanog preduzeća. Kada kandidat donese potvrdu o praktičnoj nastavi, omogućava mu se da polaže završni ispit koji se sastoji iz pismenog, usmenog i praktičnog dela. Ukoliko polaznik uspešno položi završne ispite izdaje mu se diploma/sertifikat da je stručno osposobljen da obavalja poslove iz (odabranog zanimanja) samostalno ili kod poslodavca! VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko kandidat ne položi završni ispit, dajemo mu mogućnost da doplati razliku cene od uplaćene provere do pune obuke kako bi na kraju dobio neophodan sertifikat!