Ukoliko ste apsolutni početnik i slabo vladate knjigovodstvenim pojmovima, brzi kurs je odličan izbor za vas. Naučićete sve neophodne knjigovodstvene termine, konta i pravila kako se ona knjiže. Uči se teorijski i praktični deo uporedo jedno sa drugim. Ukoliko želite što brže da naučite, a da pri tom cena bude i više nego povoljna, sa ponosom vam nudimo naš program. Najbolja referenca su stotine zadovoljnih polaznika…

kurs-racunovodstva
Knjigovodstvo je neophodan alat za sva današnja administrativna zanimanja

Šta se uči:

– kako formirati komitente i pronaliziti njihove podatke na APR

– kako formirati artikle i njegovu cenu

– kako napraviti ulaznu kalkulaciju

– kako fakturisati

– napraviti gotovinske račune, stornirati račune, nivelacija cena i praćenje plaćanje

– osnovna knjiženja bilansa stanja i uspeha

– osnovna knjiženja po kontima i kontni okvir (osnovna i obrtna sredstva, troškovi i prihodi)

– kako obračunati PDV

Sve ovo možete naučiti u 12 termina po 1,5 sat (ukupno 24 školska časa). Obuka traje mesec dana po 3 termina nedeljno.

Svi polaznici naravno dobijaju školsku aplikaciju računovodstvenog programa kako bi lakše mogli učiti i vežbati kod kuće bilo da se radi o polaznicima koji pohađaju online nastavu ili o kursu na tradicionalan način.

 

CENA:

Poslovno obrazovni centar Inđija – 13.490,00 RSD (grupna tradicionalna nastava 5 polaznika) – grupnu nastavu subvencioniše do 40% opština Inđija (cena kursa 7.990 din)

Individualno Online – 24.990,00 RSD (mogućnost pohađanja nastave što pre)

GIF2_1200x675_v2.0

Brzi kurs računovodstva je možda i najpodesniji da se predaje online. Polaznik dobija od nas školski knjigovodstveni program koji se instalira na njegov računar i prati predavanja putem interneta. Sve što predavač piše i govori putem interaktivne table, polaznik vidi i čuje sve u realnom vremenu. Na kraju predavanja tog dana, sve što je pisano na tabli se konvertuje u pdf i šalje polazniku na njegov mejl. Predavanja su daleko interaktivnija, zabavnija i kvalitetnija, jer nam internet pruža daleko veći izbor objašnjenja, prikaza i crteža nego što to može da nam pruži obična tabla. Sve što je neophodno da polaznik poseduje to je Skype nalog, sve ostalo dobija od nas!

Prijavi se +

Razlika između osnovnog i brzog kursa je:

u obimu vežbi knjiženja po kontima (manji broj praktičnih vežbi),

na brzom kursu se ne uči obračun zarada kao ni lizing,

teorijski deo je dosta sažetiji,

nema parcijalnih provera znanja prema pređenom gradivu,

osnovni kurs traje 3 meseca, brzi kurs samo mesec dana!

Preporučujemo Online interaktivni kurs, zato što nije bitno odakle ste i kurs pohađate iz vaše fotelje. Nastava je u potpunosti interaktivna tj direktno se čujete sa predavačem i vidite na vašem monitoru sve što se radi na času.

 

Naši polaznici

Posle završenog kursa dobajte sertifikat o stručnoj osposobljenosti za poslove knjigovođe (dvojno knjigovodstvo u praksi). Sa ovim sertifikat možete voditi knjige sami ili u nekom preduzeću.

Ono što je poslodavcima i vama samima najbitnije, to je da pokažete spremnost za učenje i rad, stečeno znanje i vi već odmah možete krenuti da knjižite po kontima.

Ono što vam mi garantujemo da ćete steći neophodna osnovna neophodna znanja za knjiženja i kako ceo knjigovodstveni sistem funkcioniše. Sigurni smo da se posle obuke nigde nećete obrukati na bilo kom knjigovodstvenom poslu.

Pozovite nas : Poslovno – Obrazovni centar Inđija

022 / 21 00 146 ili 060/ 560 81 21

email: obrazovanje@indjija.net

 

guarantee-large

ONLINE RAČUNOVODSTVO

rac4
Kod nas imate u potpunosti mogućnost da ceo kurs računovodstva pratite i polažete od svoje kuće. Dovoljno je samo da imate ADSL internet i instaliran Skype ili Google Hangout kako bi postojala zvučna komunikacija između polaznika i predavača. Obuka nije koncipirana na principu gotove prezentacije u formi filma, već je predavanje u potpunisti interaktivno. Ukoliko polazniku nešto nije u potpunosti jasno uvek može da prekine i dodatno da pita predavača. U principu obuka se ne razlikuje od one koja se izvodi u učionici, jer je nastavni plan isti. Razlika je u tome što ste vi kod vaše kuće, štedite vreme na dolaske i obuka je individualna. Obuku mogu da pohađaju svi zainteresovani iz celog regiona.

Kako ta obuka izgleda?

Vi dobijate od nas putem linka virtuelnu školsku tablu gde na vašem monitoru vidite sve šta predavač na njoj radi i objašnjava oko knjiženja i postupaka. Zvučno sve čujete i komunikacija je dvosmerna za sva pitanja. Sve se dešava u istom trenutku tako da ćete u potpunosti steći osećaj da se nalazite u našoj učionici. Velika prednost ovakvog vida održavanja nastave je što možete krenuti kad god poželite u teminima po dogovru između predavača i polaznika.

Promo cena: 39.990,00 RSD za 40 održanih časova

I drugi kursevi su dostupni online kao što su kursevi za komercijaliste, trgovce, poslovođe i sl.

rsz_img_20130329_202600