Kurs knjigovodstva Inđija

Želite da učite računovodstvo, al nemate vremena da idete u učionicu? Želeli biste da učite putem interneta, a da vam predavač bude tu za svako vaše pitanje? Sada je to sve moguće! Uživo Online predavanje vam pomaže i štedi vreme u učenju!

Knjigovodstvo 1  Knjigovodstvo 2

Definitivno najprilagodljiviji kurs računovodstva za sve početnike! Teorija i praksa najbolje usklađena za početnike gde dobijate od nas školski računovodstveni program koji vam poklanjamo i koji takođe ostaje kod vas nakon završene obuke. Stoga kažemo, imaćete praktičan rad i nakon završenog kursa dokle god program bude bio kod vas!

Danas je računovodstvo postalo neophodan alat ili bolje reći zanat za svakog ko radi u administraciji i želi da se prekvalifikuje kako bi napredovao na poslu.  Jedno od najdeficitarnih zanimanja jeste računovođa!


OSNOVNI KURS:

* Ako imate svoje preduzeće ili tražite posao a potpuni ste „početnik“ u računovodstvu onda je ova obuka pravo rešenje za vas jer ćete naučiti:
Šta su to osnovna a šta obrtna sredstva; Da prihod nije čista zarada a da rashod nije samo trošak; Šta su to konta i glavna knjiga; Kako da uradite obračun PDV-a i obračun plata; Da li je lizing dobar ili loš; Šta je to inokosno preduzeće…

Obuka traje tri meseca. Mogućnost da se časovi odvijaju u popodnevnim satima!
Polaznici stiču sertifikat o stručnoj osposobljnosti za rad na poslovima računovođe i dobijaju na poklon računovodstveni softver kako bi mogli uvek vežbati kod kuće ono što su radili na časovima!

Teorija: 20 časova (tradicionalna nastava)

Praktičan deo na računarima: 40 časova (robno i finansijsko knjigovodstvo – tradicionalna nastava)

CENA:

Online brzi kurs individualna nastava: 24 časa (12 termina po 1,5 sat)                     – 24.990 RSD (preporučujemo)

Online brzi kurs poluindividualna nastava: 24 časa (12 termina po 1,5 sat)             – 19.990 RSD

Online individualna nastava: 40 časova (20 termina po 1,5 sat)                                 – 39.990 RSD

Online poluindividualna nastava: 40 časova (20 termina po 1,5 sat)                         – 29.990 RSD

 

U cenu je uračunata skripta, školski računovodstveni program, ispit i sertfikat – nema dodatnih troškova! Mogućnost plaćanja u ratama!

Školski računovodstveni program: Mi vam šaljemo program putem interneta i instaliramo ga na vašem računaru. Program ostaje uvek kod vas, nema ograničenja licence i nakon završetka kursa knjigovodstva.

Online nastava: Danas još uvek vlada malo nepoverenje u online uživo učenje. Verujte nam, da svako ko je jednom online kurs knjigovodstva probao, više nije želeo drugačije da uči. Potpuni komfor, uživo predavač, organizujemo čak i besplatni prvi probni čas da se uverite u kvalitet, postojanost i budućnost učenja edukativnog centra Školarac. U potpuno je nebitno iz kog grada nam se javljate ili čak iz koje države. Bitno je samo da imate internet.

 >>PRIJAVI SE + 

Pozovite nas : Poslovno – Obrazovni centar Inđija – 381 (0)60 5608121

 BRZI KURS: 

Ukoliko nemate vremena da slušate celokupnu osnovnu obuku, imate mogućnost da na brz način shvatite suštinu osnova računovodstva i to za samo mesec dana! Takođe na brzom kursu računovodstva se uči teorijski i praktični deo koji je dosta sažetiji i koncizniji.

Obuka traje mesec dana! Mogućnost da se časovi se odvijaju u popodnevnim časovima tri puta nedeljno! Broj časova 24 odnosno 12 termina po 1,5 sat.
Polaznici stiču sertifikat o stručnoj osposobljnosti za rad na poslovima računovođe i dobijaju na poklon računovodstveni softver!

CENA:

Inđija,Mitrovdanska 5a – 11.990,00 RSD (tradicionalna nastava grupa za 5 polaznika)

Individualno Online – 24.990,00 RSD

 >>PRIJAVI SE +

Koristi od učenja računovodstva:
 • usvajanje najboljih administrativnih znanja za obavljanje poslova sekretara, komercijalista (ako ne znate osnovne knjigovodstvene pojmove, nećete dobiti priliku za obavljanje ovih poslova)
 • osoposobljavanje za direktan rad na poslovima knjigovođe-kontiste, rad u robnom knjigovodstvu sa fakturisanjem (možete odmah sami da pri prijemu na posao da knjižite ulazne i izlazne račune, pratite stanja roba i usluga)
 • vršenje obračuna plata zaposlenih – deficitaran kadar u Srbiji i regionu (dobijanje platnog lista zaposlenog, kako su dobijene stavke na platnom listu i njihovo značenje)
 • Obračun i plaćanja PDV-a (kako se izračunava PDV, gde postoji odbitak PDV-a, vrste poreskih obveznika)
  Da bi smo napravili najbolji program za obuku računovođa prethodno smo:
 • Analizirali metode računovodstvenih obuka u zemlji i insotranstvu.
 • Razgovarali sa računovođama uspešnih kompanija, i sa vodećim   knjigovodstvenim agencijama.
 • Testirali naš program na ljudima koji se po prvi put susreću sa knjigovodstvom gde smo dobili potvrdu da je program razumljiv i prilagođen početnicima da na što lakši način savladaju računovodstvo.
 • Konstantno modifikovali program u cilju njegovog usavršavanja

Ciljevi:

 • upoznavanje sa pojmovima prostog i dvojnog knjigovodstva
 • bilans stanja
 • bilans uspeha
 • glavna knjiga, dnevnik…
 • konta
 • upotreba složenog knjigovodstva u praksi
 • rad na računovodstvenom softveru koji poklanja EC Školarac
 • upoznavanje sa programom
 • fakturisanje
 • knjiženje nabavke
 • maloprodaja
 • PDV
 • otpremnice
 • nivelisanje knjiženja po kontima
 • analiza podataka koji se tiču bilansa stanja i bilansa uspeha
 • potpisivanje završnog računa

Zašto da upišete naš program:

Jedinstveni smo po tome što celu obuku istovremeno prati rad na računarima, tačnije na računovodstvenom softveru, a to predstavlja suštinu rada svake knjigovodstvene agencije. Obuku izvodimo kroz sve oblike svakodnevnog života, gde polaznik u potpunosti može da dobije realnu sliku o računovodstvu i da vrlo brzo shvati suštinu vođenja poslovnih knjiga.

Prenosimo vam veliko iskustvo predavača koji su radili i koji dan danas rade u velikim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Knjigovodstveni softver ŠKOLARAC je namenski napravljen u  projektu tima Školarac.net  za prosto i dvojno knjigovodstvo.

Program je koncipiran za one koji imaju malo ili apsolutno nikakvo iskustvo u knjigovodstvenom radu. Posle završenog kursa, možemo vam garantovati da će svaki sledeći knjigovodstveni program biti  poznat i sa malim korekcijama u radu, vi ćete moći skoro odmah da obaljate knjigovodstvene poslove u bilo kom preduzeću.

Ceo kurs je baziran na teoriji i praksi, gde u teorijskom delu polaznici se samo upoznaju sa knjigovodsvenim dnevnikom, ali zato najveći značaj se daje na teoriji glavne knjige i knjiženja po kontima.

Najbitniji deo obuke jesu simulacije, gde ćete se susresti sa pravim knjigovodstvenim poslovima u realnom životu.najveći deo obuke jeste ustvari na samim računarima.

Na kraju obuke polaže se završni ispit gde će svaki polaznik morati sam da napravi i potpiše bilans stanja i bilans uspeha za određeni vremenski period simuliranog preduzeća.

POLAZNCI NA POKLON DOBIJAJU RAČUNOVODSTVENI SOFTVER ZA PROSTO I SLOŽENO KNJIGOVODSTVO! Softver  će Vam pomoći da i kod kuće, tokom i nakon obuke, upotpunjujete svoja znanja.

Računovodstvo ONLINE –  veliki broj zadovoljnih polaznika…!!!
PRIJAVI SE!

ONLINE RAČUNOVODSTVO

rac4
Kod nas imate u potpunosti mogućnost da ceo kurs računovodstva pratite i polažete od svoje kuće. Dovoljno je samo da imate ADSL internet i instaliran Skype ili Google Hangout kako bi postojala zvučna komunikacija između polaznika i predavača. Obuka nije koncipirana na principu gotove prezentacije u formi filma, već je predavanje u potpunisti interaktivno. Ukoliko polazniku nešto nije u potpunosti jasno uvek može da prekine i dodatno da pita predavača. U principu obuka se ne razlikuje od one koja se izvodi u učionici, jer je nastavni plan isti. Razlika je u tome što ste vi kod vaše kuće, štedite vreme na dolaske i obuka je individualna. Obuku mogu da pohađaju svi zainteresovani iz celog regiona.

Kako ta obuka izgleda?

Vi dobijate od nas putem linka virtuelnu školsku tablu gde na vašem monitoru vidite sve šta predavač na njoj radi i objašnjava oko knjiženja i postupaka. Zvučno sve čujete i komunikacija je dvosmerna za sva pitanja. Sve se dešava u istom trenutku tako da ćete u potpunosti steći osećaj da se nalazite u našoj učionici. Velika prednost ovakvog vida održavanja nastave je što možete krenuti kad god poželite u teminima po dogovru između predavača i polaznika.

Promo cena: 39.990,00 RSD za 40 održanih časova

Ukoliko želite da pročitate nešto više o osnovama knjigovodstva kliknite OVDE

rsz_img_20130329_202600

knj2

rac2