Škola biznisa

Naša edukacija se zasniva na onome u čemu imamo najviše iskustva koje želimo da prenesemo na sve naše polaznike.

U ponudi naše škole biznisa se nalaze:

Škola knjigovodstva (kurs računovodstva) . Uče se osnove i složena knjiženja koja su i više nego dovoljna da bi se posle završenog kursa za knjigovođe mogli odmah prihvatiti posla. Na nastavi se prvo pripremamo za teoriju šta je bilans stanja, bilans uspeha, šta su konta, principi kontiranja i odmah prelazimo na simulacije rada jednog knjigovođe. Obezbeđen softver koji dobijate da vežbate ne samo na času već i kod svoje kuće.

Pročitaj više +

Škola za komercijaliste (kurs za komercijaliste). Jedan od najtraženijih zanimanja na berzama rada. Postoje uvek dva tipa komercijalista: dobri i najbolji. Oni najbolji danas vrede svakom preduzeću mnogo, ali nažalost da bi bili najbolji morate mnogo da naučite i da ovladate svim neophodnim tehnikama prodaje. Mi vam možemo pomoći kako da se usmerite ka ciljevima, da naučite šta je neophodno da zna jedan komercijalista za svakodnevni posao kao i njegove dužnosti. Naš predavač sa dosta inostranog i domaćeg iskustva, sertfikovan od strane najpoznatijih svetskih auto brendova kao što su Volkswagen, Audi, Porsche, pružiće vam suštinu i pokazati razliku između dobrog (solidnog) i najboljeg komercijaliste.

Pročitaj više +

Škola za trgovce (kurs za trgovca). Osmišljen je da svakog ko nije nikad radio u maloprodajama kao i one koji imaju iskustva obučimo za pravilan i uspešan rad. Naučićete pravilnom radu na kasi, uplatama dnevnog pazara u poslovne banke, storniranju fiskalnog računa, komunikacija sa kupcima, vođenje konverzacije sa nezadovoljnim kupcima, unos novih artikala, maržiranje, praćenja stanja, poručivanje robe i sl.

Pročitaj više +

Škola za poslovođe (kurs za poslovođe). Obuka je bazirana na učenju naprednih tehnika u rukovođenju na nižim levelima preduzeća. Bićete obučeni za dnevne, nedeljne, mesečne izveštaje pretpostavljenima, praćenje učinaka zaposlenih, komunikacija na svim nivoima, rad na motivaciji zaposlenih, otklanjanje komflikata i sl.

Pročitaj više +

Škola za menadžere ugostiteljskih objekata (kurs za menadžere caffe-a, restorana i sl.). U obuci je predviđena teorijska i praktična primena znanja u stvarnom svetu. Budući menadžeri će biti usmerini ka unapređivanju posla, pronalaženje novih gostiju, najboljoj komunikaciji sa gostima i zaposlenima, kako biti najbolji vođa u objektu.

Pročitaj više +

Fakultet prava i ekonomije . U saradnji sa akreditovanim fakultetom prava i ekonomije FORKUP, Školarac vam približava stručna akademska znanja. Upis na prvu godinu mogu da upišu samo kandidati sa završenom četvorogodišnjom školom. Nastava se odvija u Novom Sadu, Inđiji, Beogradu.

Pročitaj više +

ONLINE RAČUNOVODSTVO

rac4

TestRacunovodstvo
Kod nas imate u potpunosti mogućnost da ceo kurs računovodstva pratite i polažete od svoje kuće. Dovoljno je samo da imate ADSL internet i instaliran Skype ili Google Hangout kako bi postojala zvučna komunikacija između polaznika i predavača. Obuka nije koncipirana na principu gotove prezentacije u formi filma, već je predavanje u potpunisti interaktivno. Ukoliko polazniku nešto nije u potpunosti jasno uvek može da prekine i dodatno da pita predavača. U principu obuka se ne razlikuje od one koja se izvodi u učionici, jer je nastavni plan isti. Razlika je u tome što ste vi kod vaše kuće, štedite vreme na dolaske i obuka je individualna. Obuku mogu da pohađaju svi zainteresovani iz celog regiona.

Kako ta obuka izgleda?

Vi dobijate od nas putem linka virtuelnu školsku tablu gde na vašem monitoru vidite sve šta predavač na njoj radi i objašnjava oko knjiženja i postupaka. Zvučno sve čujete i komunikacija je dvosmerna za sva pitanja. Sve se dešava u istom trenutku tako da ćete u potpunosti steći osećaj da se nalazite u našoj učionici. Velika prednost ovakvog vida održavanja nastave je što možete krenuti kad god poželite u teminima po dogovru između predavača i polaznika.

Promo cena: 37.000,00 RSD za 45 održanih časova

 

I drugi kursevi su dostupni online kao što su kursevi za komercijaliste, trgovce, poslovođe i sl.

 

 

rsz_img_20130329_202600