Italijanski jezik

Italijanski jezik je jedan od najmelodičnijih jezika na svetu, koji će Vam se uvući pod kožu na prvo slušanje neke italijanske popularne kancone. U današnje vreme italijanski jezik zauzima 4. mesto na skali najpopularnijih jezika koji se uče. Izraženo brojkama, oko 120 miliona ljudi govori italijanski, od čega čak 52% nisu Italijani. Osim ogromnog umetničkog blaga, brend ‘made in Italy’ odražava se i u modi, muzici, gastronomiji (svi znaju sta su spageti i pica), kao i kroz atraktivnu turističku ponudu zemlje.  Kad zavolite Italijanski jezik, obozavaćete i način života u Italiji i mentalitet i navike samih Italijana. Moci cete da razumete neke fenomene koji ih karakterisu, npr. ritual ispijanja espresa. Osim toga, Italijani su narod koji mnogo gestikulira, čak i u veoma formalnim situacijama. Prava je umetnost shvatiti posebno značenje svakog od tih pokreta.

Nastavni plan:

  •   Test za utvrđivanje trenutnog nivoa znanja italijanskog jezika
  •    Dolazak 2 x nedeljno na nastavu u trajanju od 60 minuta.
  •    Interaktivna nastava, Udžbenici, cd, kompletan nastavni pribor…
  •   Priprema za završni ispit za sticanje diploime.
  •   Polaganje završnog ispita, i izdavanje diplome.

 

Italija je država na Jugu Evrope. Italija je mesto nastanka Rimskog carsva , jednog od najvećih carstava starog veka. Veoma je poznata po kulinarskim sposobnostima, modi, dizajnu, odeći,   muzici, arhitekturi, umetnosti i ostalim znamenitostima koje u velikom broju posećuju turisti!

 

INDIVIDUALNA NASTAVA

 

Odličan program za vas ukoliko želite
da za kratko vreme progovorite na stranom jeziku. Sami određujete kojim danima i u koje vreme dolazite na nastavu. Predavač shodno vašim željama prilagođava ceo program, kako bi naučili ono što će vam zaista biti primenljivo u vašoj praksi. INDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔polaznik)            –19.200,00 RSD

Redovni kurs:
Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje dva meseca, a mesečna članarina je 9.700,00 RSD!

Intezivni kurs:  Dolazak na nastavu tri puta nedeljno u trajanju od 90 min. Kurs traje mesec dana, cena kompletnog kursa je 17.200,00 RSD!

 

 POLU-INDIVIDUALNA NASTAVA

 

Odlična prilika za vas koji sa svojim prijateljem, poznanikom, sestrom, bratom… želite da savladate strani jezik. Ako imate isti cilj i približno isti nivo znanja stranog jezika onda je ovo pravi program za vas dvoje POLUINDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔2 polaznika)

NASTAVA U GRUPI

 

Vi ste od onih koje vole druženje i zabavu a sviđa vam se ideja da pritom naučite strani jezik. Dobro organizovani časovi sa interaktivnim programima omogućiće vam da na brz i lak način savladate strani jezik.NASTAVA U GRUPI          (predavač⇔4-5 polaznika)

Redovni kurs: Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje tri meseca, a mesečna članarina je 5.200,00RSD!