Francuski jezik je deo porodice romanskih jezika i u svetu ga, kao maternji jezik, koristi oko 110 miliona ljudi, dok se njime koristi još 390 miliona ljudi. Francuski se može čuti u 57 zemalja sveta, dok je u 28 zemalja u službenoj upotrebi.Zvaničan je jezik Evropske Unije, UN-a i velikog broja međunarodnih organizacija. Na teritoriji Evropske Unije 129 miliona ljudi govori francuski jezik, što ga čini trećim najrasprostranjenijim jezikom (posle nemačkog i engleskog).Početkom 20. veka francuski jezik je bio jezik diplomatije evropskih kolonijalnih sila i visokog društva, dok danas njega smatraju jezikom ljubavi, mode i umetnosti.

Nastavni plan:

–          TEST za utvrđivanje trenutnog nivoa znanja francuskog jezika

–          Dolazak 2 x nedeljno na nastavu u trajanju od 60 minuta.

–          Interaktivna nastava

–          Udžbenici, cd, kompletan nastavni pribor…

–          Priprema za završni ispit za sticanje diploime.

–          Polaganje završnog ispita, i izdavanje diplome

O Francuskoj se zna mnogo. Zemlja na koju prvo pomislimo kada kažemo “revolucija”, danas je sinonim za stil, šansone, vino i sireve. Bodler, Igo, Ruso, Sartr, Pjaf, Mone, Renoar, Sezan… ne mogu se nabrojati svi poznati Francuzi koji su ostavili trag u istoriji slikarstva, književnosti, filozofije, muzike i još mnogo čega.

INDIVIDUALNA NASTAVA

Odličan program za vas ukoliko želite
da za kratko vreme progovorite na stranom jeziku. Sami određujete kojim danima i u koje vreme dolazite na nastavu. Predavač shodno vašim željama prilagođava ceo program, kako bi naučili ono što će vam zaista biti primenljivo u vašoj praksi. INDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔polaznik)                       19.200,00 RSD     

Redovni kurs:
Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje dva meseca, a mesečna članarina je 9.700,00 RSD!

Intezivni kurs:  Dolazak na nastavu tri puta nedeljno u trajanju od 90 min. Kurs traje mesec dana, cena kompletnog kursa je 17.200,00 RSD!

 POLU-INDIVIDUALNA NASTAVA

Odlična prilika za vas koji sa svojim prijateljem, poznanikom, sestrom, bratom… želite da savladate strani jezik. Ako imate isti cilj i približno isti nivo znanja stranog jezika onda je ovo pravi program za vas dvoje POLUINDIVIDUALNA NASTAVA (predavač⇔2 polaznika)

Redovni kurs: Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Ku
jezik1rs traje dva meseca, a mesečna članarina je 6.450,00 RSD!

Intezivni kurs:  Dolazak na nastavu tri puta nedeljno u trajanju od 90 min. Kurs traje mesec dana, cena kompletnog kursa je 9.600,00 RSD!

NASTAVA U GRUPI

Vi ste od onih koje vole druženje i zabavu a sviđa vam se ideja da pritom naučite strani jezik. Dobro organizovani časovi sa interaktivnim programima omogućiće vam da na brz i lak način savladate strani jezik.NASTAVA U GRUPI          (predavač⇔4-5 polaznika)

Redovni kurs: Dolazak na nastavu dva puta nedeljno u trajanju od 60 min. Kurs traje tri meseca, a mesečna članarina je 3.200,00 RSD!