Postoji nekoliko mogućnosti vršenja obuka i polaganja stručnog ispita za radnike na poslovima viljuškarista, rukovaoca pokretnih platformi, bagerista, rukovaoca valjkom.

Obuke se mogu izvoditi:

– dolaskom kod vas u preduzeće,

– putem interneta online (neophodna Skype konekcija radi prenosa zvuka)

One se izvode u skladu sa dogovorom između polaznika i predavača.

Provera stručne osposobljenosti se vrši takođe na dva načina:

– kod vas u preduzeću

– putem interneta online

Trudimo se da kvalitetom izvedene obuke zadovoljimo polaznike, uštedimo vreme, novac i pomognemo u daljem usavršavanju zanimanja.

Napomena:

Dolazak u vaše preduzeće radi obuke ili provere stručne osposobljenosti utiče na finalnu cenu (zavisnosti od udaljenosti preduzeća).

POGLEDAJ OBUKU!

rsz_img_20130323_125508


DEFINICIJA STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA

Stručno osposobljavanje predstavlja školovanje/obuku u vidu praktične i teorijske nastave, usko precizirane na oblast(pekar, trgovac, računoovdja itd.) za koju se polaznik osposobljava, sa ciljem formiranja stručnog lica koje će profesionalno obavljati izabranu delatnost u skladu sa Zakonom! Školovanje/obuka traje od 2 do 5 meseci (zavisi od oblasti) nakon koje polaznik polaže završni ispit koji se sastoji iz pismenog, usmenog i praktičnog dela. Ukoliko polaznik uspešno položi završne ispite izdaje mu se diploma/sertifikat da je stručno osposobljen da obavalja poslove iz (odabranog zanimanja) samostalno ili kod poslodavca! VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko kandidat ne položi završni ispit, dajemo mu mogućnost da doplati razliku cene od uplaćene provere do pune obuke kako bi na kraju dobio neophodan sertifikat!

Provera stručne osposobljenosti odnosi se na polaganje završnog ispita, pod uslovom da je kandidat prethodno već obavljao poslove iz odabranog zanimanja, i da poseduje potvrdu o praktičnoj obuci od strane registrovanog preduzeća. Kada kandidat donese potvrdu o praktičnoj nastavi, omogućava mu se da polaže završni ispit koji se sastoji iz pismenog, usmenog i praktičnog dela. Ukoliko polaznik uspešno položi završne ispite izdaje mu se diploma/sertifikat da je stručno osposobljen da obavalja poslove iz (odabranog zanimanja) samostalno ili kod poslodavca! VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko kandidat ne položi završni ispit, dajemo mu mogućnost da doplati razliku cene od uplaćene provere do pune obuke kako bi na kraju dobio neophodan sertifikat!

OBUKA ZA POKRETNE MAŠINE

 Protivpožarna zaštita – obuka u pripremi

protivp

Da li ste znali da ne može svako da upravlja na primer viljuškarom? Upravljanje viljuškarom je specijalizovan posao koji zahteva trening i autorizaciju od vaše organizacije kao kvalifikovanog rukovaoca viljuškarom. Upravljanje viljuškarom je veoma važan posao. Stoga država zahteva da svi viljuškaristi budu trenirani i autorizovani od strane njihove organizacije. Pravilnik za bezbedan i zdrav rad pri korišćenju opreme za rad naglašava da samo stručno osposobljeni i autorizovani operatori mogu da upravljaju viljuškarom.

Rukovodioci

warehouse-forklift-worker-2

Prosto je nemoguće da rukovodilac magacina, postrojenja, šefovi logistka izdaju radne zadatke ako ne znaju osnove o rukovanju viljuškarom? Takođe je veoma teško da isti takav rukovodilac obezbedi minimalne i elementarne uslove za bezbedan rad viljuškarista i najsigurnije održavanja samih viljuškara. Mi vam pomažemo oko toga da upoznate sve najbitnije stavke kojih do sada niste bili ni svesni koliko su važne za normalan svakodnevni rad.

OBUKA

sertifikatsajt1 (1)

 

Naučite kako da očitavate tačnu nosivost vašeg viljuškara i koje su njegove maksimalne mogućnosti propisanih od strane njegovog proizvođača. Ukoliko zaposleni ne zna da pročita i razume primere navedenih grafikona, izlaže sebe i druge zaposlene potencijalnim povredema i odgovornost za nastalu materijalnu štetu.