Ovi kursevi podrazumevaju:

Napredni kursTehnike šišanja na paž; Tehnike istanjivanje kose; Problemi opadanja kose, Tehnike farbanje: mešanje boja, preliv, pramenovi; Tehnike feniranja na lokne; Tehnike šišanja ubodno i klizno.

napredni kurs ženski frizer1 broj polaznika broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
2 meseca ind/poluind. 48 24 39.990,00 13.330,00

 

CAM00451 Medium

Posebno za naprednu obuku:  Pravljenje lokni pod haubom i četkom; Pramenovi na kapu i na foliju i prelivanje istih; Mešanje boja da bi se dobile željene nijanse bolje za kosu.

Kandidati dobijaju sertifikat o stručnoj osposobljenosti za samostalan rad na poslovima frizera-napredni nivo!

napredni kurs ženski frizer2 broj polaznika broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
2 meseca ind/poluind. 48 24 39.990,00 13.330,00

PrijavaCAM00390

 

Obuka za nadogradnju kose:

Obezbeđen sav materijal, bez dodatnih troškova!

Nadogradnja kose  broj polaznika broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
1 mesec ind/poluind. 4 2 17.990,00  –

Obuku izvode:

Predavači sa višegodišnjim iskustvom i znanjem kako na najbolji način da vam pomognu i jednostavno objasne sve korake do postizanja tačne i kvalitetne frizure.

Oba naša predavača su stalni posetioci naprednih seminara, rade u svojim salonima i veoma cenjeni među svojim klijentima. Zaista ćete od njih mnogo naučiti.

IMATE PRAKSU POTREBNA VAM JE DIPLOMA?

Ukoliko već radite kao muški ili ženski frizer, a nemate sertifikat o stručnoj osposobljenosti, možete  polagati završni ispit i na taj način steći sertifikat o stručnoj osposobljenosti za samostalan rad kao muški ili ženski frizer.
Cena provere stručne osposobljenosti koja se sastoji iz teorijskog i praktičnog ispita je 14.990,00 RSD.

Prijava

JELENA LUČIĆ

Profesionalni pristup, odlicna atmosfera, divni edukatori, u kombinaciji sa velikim znanjem koje rado prenose na učenike, mogu samo doprineti da kurs za frizere bude jedno predivno školovanje koje vas od laika brzo pretvara u profesionalca. Bez razmišljanja preporučujem svima koji vole ovaj poziv. Sada sam vlasnik svog ličnog frizerskog salona Adelante Hair Beograd…:-)

TIJANA RADMILOVIĆ

Odličan kurs, sve pohvale za edukatora! Nikad ne bih rekla kako se lako može naučiti za veoma kratko vreme. Za frizera se uči škola od 3 godine, ali za osnovne i napredne tehnike ženskog frizera, stvarno nema potrebe gubiti toliko vremena. Zato je kurs odličan izbor i zanat u rukama za ceo život…Dobro druženje, opuštena atmosfera, pregršt modela na kojima sam radila i učila, mi je veoma pomoglo da postanem frizer…sve pohvale još jednom

FRIZERI

1012641_10200200578872805_337110807_n

Pogledajte radove naših učenika +

Mislite da je frizerski zanat  lagan i da ga možete tek tako naučiti? Ustvari dobar  frizer mora biti veoma vešt, precizan i tehnički potkovan. Stoga vam predlažemo da pogledate našu besplatnu osnovnu obuku za muškog frizera.

Koliko žena poznajete da su odustale od izlazaka, bitnih ili manje bitnih događaja, proslava i slično samo zato što nisu imale frizuru kakve su htele? Koliko žena poznajete da zakazuju kod svojih frizera i nekoliko dana unapred pred razna slavlja odnosno praznike? Dakle, frizura svake žene je najbitniji faktor njene lepote, ženstvenosti i ponajvše samopouzdanja. Stoga vam predlažemo da naučite kako da ulepšavate druge i kako da ih učinite srećnim!

Postanite i vi naš sertifikovani frizer, zato što je to najbolji put za vas!

397111_330230477018793_1692980733_n

frizer

frizerosnovna2

frizerosnovna3

afrizer4Afrizer1