Nail art – Škola crtanja, one stroke tehnika!

Nakon što ovladate osnovnom obukom manikira(jačanje, izlivanje i nadogradnja) treba da naučite da od noktiju napravite pravo umetničko delo. U našoj školi crtanja rade se sledeće tehnike:

  • Klasičan nail art tehnika ukrašavanja noktiju lakovima u boji, šljokicama i cirkonima
  • One stroke tehnika crtanja, iscrtavanje širokih latica i cvetova, uskih cvetova-kala, listova specijalnim nail art četkicama i bojama na bazi vode.

Obuka traje mesec dana. Nastava se odvija jednom nedeljno u bloku od dva školska časa. Sav nastavni materijal kao i polaganje završnog ispita i dobijanje sertifikata su uračunati u cenu.

Ukupno časova: 8, (4 dolaska po2 školska časa rada)

CENA:  9.990,00 RSD (2 rate)

Nakon obuke polaznici stiču sertifikat za nail art.

crtanje5

One stroke u prevodu znači jedan potez, samim tim i predstavlja način na koji se oslikava ovom tehnikom. Četkica se umače u dve različite akrilne boje i pravi se samo jedan potez da bi se dobila latica, ceo cvet ili list!   Akrilne boje se kupuju u slikarskim radnjama i to su boje na bazi vode!

crtanje3

Tehnika koja se uči svakodnevno! Svako ko želi da nauči da slike i ulepšava nokte mora da ima viziju šta želi da oslika i šta se sve tehnikom One Stroke može oslikati na noktima.

Prvo učimo kako da držimo četkicu i koji tip četkice mora da postoji. Jednostavno ako ne znate koje četkice da nabavite i za koje poteze, nikada nećete moći da oslikate nokte kao na slikama. Četkice mogu biti tvrđe, mekše, uže, šire kao i upotreba tačkaša za doslikavanje detalja.

Druga bitna stavka jeste odabir boja. Akrilnih boja na tržištu ima zaista mnogo, ali možda one vama nisu najbolje. Postoje gušće boje koje konstanto morate da razređujete ili pak ređe boje sa kojima morate veoma brzo da radite zbog ubrzanog procesa sušenja.

Treća najbitnija stavka u učenju One Stroke tehnike jesu tri najvažnija pokreta četkicom koje morate da obavljate istovremeno. Pored polažaja četkice u odnosu na nokat, vi morate konstantno da vršite simultane pokrete kako bi dobili odličan raspored dve boje u jednom potezu. Jedan potez sadrži tri zajednička zamaha.

Stoga je obuka koncipirana tako da se prvo uči na posebnom papiru radi razlivanja i selektovanje boja, pa tek kad tu veštinu savladamo prelazimo na teži nivo odnosno na nokte i detaljisanje.

Posle osnovne obuke savladavanja tehnika One Stroke, dalji rad je zasnovan samo na vašoj mašti i volji!

Rad naše učenice!

LJILJANA TOLIMIR

Prezadovoljna sam sa celokupnom obukom! Takođe sam prezadovoljna sa edukatorom Marinom! Veoma brzo sam savladala tehnike rada i odmah sam počela iste da primenjujem u svom salonu 🙂

GORDANA TERZIĆ

Odlična ocena za celokupan kurs..!!! Velika PETICA! Odličan edukator ! Velikim strpljenjem i energijom ume da prenese znanje…ne bih apsolutno ništa više menjala na kursu. Sve što je trebalo da saznam i uradim, na kursu sam dobila. Dalje je na meni da vežbam, radim i nastavim da se bavim ovim divnim poslom 🙂

MANIKIR

setmanikir2

SET za izlivanje noktiju – 17.990,00 RSD !!! Vrhunski kvalitet!

Vrste obuka

Najtraženija obuka je upravo i OSNOVNA OBUKA. Uči se izlivanje, nadogradnja, ojačavanje, odabir i nabavka materijala, komunikacija sa strankama. Pročitaj više+

NAPREDNA OBUKA podrazumeva komplikovanije tehnike izlivanja noktiju. Pored otežanog izlivanja uči se neophodan precizan rad pri izlivanju Stiletto noktiju. Stiletto zahteva prethodno dobro znanje, strpljenje i majstorski rad. Pročitaj više+

obuka3

Jedna od najtežih tehnika koja zaista traži mirnu ruku, strpljenje, bogato znanje jeste upravo ONE STROKE  tehnika crtanja po noktima. Ona daje potpun ton i prelepe nokte svakom ko ih bude nosio. Po završenoj obuci dalji rad zavisi samo od vaše mašte. Pročitaj više+

MANIKIR3

Postanite i vi naš SERTIFIKOVANI manikir majstor, jer je to najbolji put za vas!

Premium obuka manikira koja vas vodi od totalnog početnika do potpunog profesonalca kako teorijski tako i praktično. Samo za odabrane!

ped_man22