Obuka za manikir – gel tehnika!

Želite da naučite da izlivate i pravite nokte baš kao na slikama?

manikir 1    Manikir 2

U našoj školi naučićete kako da na najkvalitetniji način sebi ili nekome ojačate, nadogradite ili izlijete nokte! Veliki pažnju pridajemo estetici i kvalitetu izrade nokta! Saznaćete koji je material  najbolji i kako ga nabaviti! Otkrićete tajne uspeha predavača koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu na poslovima manikira. Naučićete kako da pridobijete i sačuvate klijente! Sve ovo vas očekuje u našoj školi sa ciljem da od vas napravimo prave stručnjake za manikir!

Mesto održavanja obuke:  Obuka se odvija u našim trening centrima u Inđiji i u Beogradu. Na taj način možemo se 100% posvetiti polazniku i njegovoj obuci da nas pritom niko ne uznemirava. Stoga garantujemo stručnost i marljivost naših predavača u prenošenju znanja, kako bi vam odgovorili na sva vaša pitanja, bez tajni!

Škola obezbeđuje modele za rad i sav nastavni material. U našoj školi imaćete priliku da probate materijale vodećih brendova i distributera kao što su Pronails, Alexandar cosmetics I Prima kozmetika, kao i da ostavarite razne pogodnosti prilikom nabavke materijala kod pomenutih brendova!

NSP-207x78          alexandar_cosmetics-logo-300x95              PN

Vrste obuka:

Osnovna obuka manikira u Inđiji  od 6 dolazaka koji se sastoje iz praktičnog rada. Na obuci se prolaze tehnike ojačanja, izlivanja i nadogradnje nokatne ploče  UV gelovima, french tehnika, izvlačenje linije frencha, tehnike nanošenja cover gela, tehnike nanošenja gela u boji. Ispravke i korigovanje grešaka u radu. Obuka traje mesec do dva meseca u zavisnosti od dinamike nastave. Termini po dogovoru uključujući i subotu i nedelju! Škola obezbeđuje sav material i modele za rad! Nastava se može pohađati individualno ili u grupi!

Školarina za nastavu u Inđiji:

tip nastave: trajanje: broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
individualna obuka mesec dana 24 6 16.990,00 5.660,00
poluindividualno mesec dana 24 6 14.990,00 4.990,00
brzi kurs manikira tri dana 12 3 9.990,00 3.330,00

Prijavi se u grupu ONLINE i ostvari 10% popusta!  

Školarina za nastavu u Beogradu:

tip nastave: trajanje: broj časova broj dolazaka cena kursa po polazniku rata
individualna obuka mesec dana 24 6 24.600,00 6.150,00
nastava u grupi mesec dana / / / /
brzi kurs manikira tri dana 12 3 14.990,00 4.990,00

Brzi kurs manikira sastoji se iz  tri dolaska. Sve tematske jedinice pređu se samo jedanput (ojačanje, izlivanje I nadogradnja). Obuka je namenjena onima koji se vać bave manikirom kako bi korigovali I unapredili njihov rad. Obuku mogu pohađati I početnici u smislu usmeravanja u dalji rad!

Važna napomena! Na slikama su isključivo radovi naših učenica, koje do tada nisu imale nikakav raniji dodir sa izlivanjem ili nadogradnjom noktiju! 99% naših polaznika su apsolutni početnici! Više slika potražite na našoj facebook stranici, što dovoljno govori o kvalitetu izvođenja naših obuka! Na slikama nema radova predavača…

Školarina obuhvata:

1. Nastavne skripte.
2. Celokupan potrošni nastavni materijal (gelove, turpije, lakove…)
3. Polaganje završnog ispita, teorijski i praktično.
4. Izdavanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti.

Obuku izvodi stručan predavač sa velikim radnim iskustvom. Nakon uspešno položenih ispita polaznici stiču sertifikat o stručnoj ospsobljenosti za rad na poslovima manikira koji se u skladu sa zakonom, mogu obavljati samostalno ili kod poslodavca.

Po završenoj obuci polaznik stiče prvao na sertifikat:

United Academy Nail Perfection“  www.unitedacademy.rs

Zašto da odaberete nas?

  • Zato što se naše obuke odvijaju u učionici, a ne u salonima
  • Zato što smo posvećeni samo vama da naučite, a ne kao sporedne ličnosti pored našeg regularnog posla
  • Zato što koristimo najbolje materijale i podržani smo od najvećih brendova ovog zanata (Nail System Prima, Aleksandar Cosmetics)
  • Zato što vam dajemo podršku posle kursa u nabavci materijala
  • Zato što smo obučili na stotine zadovoljnih polaznika
  • zato što smo najkompetentniji u prenosu znanja
  • i zato što kod nas dobijate najviše za vaš novac

Šta se uči?

 1. Odabir i nabavka materijala
Na tržištu postoji mnogo proizvođača i distributera koji nam nude kozmetičke proizvode po različitim cenama. Ne mora uvek da znači da ono što je najskuplje i najbolje. Da bismo otkrili koji proizvod odgovara našim prohtevima moramo da kupujemo proizvode od različitih dobavljača i na taj način trošimo mnogo novca. Pomoćićemo vam, poučeni sopstvenim iskustvom, da pronađete najkvalitetnije dobavljače i tako izbegnete početničke greške!

2. Prijem i komunikacija sa klijentima
Da biste pridobili mnogo klijenata jako je važno da posao obavljate kvaliteno i profesionalno. Ali isto toliko je važno na koji način komunicirate sa klijentom. Naučićemo vas kako da ostavite dobar prvi utisak jer verovali ili ne, prvi utisak je najvažniji i presudan u očuvanju klijenta. Prisetićemo se bontona ali i nekih „caka“ kako da klijenta kupite za sva vremena.

3.  Prvi koraci u poslu
Znamo da se mnogi od vas pitaju a šta dalje posle obuke? Da li će imati dovoljno novca da pokriju troškove i za zaradu? Naučićemo vas kako da pametno uložite u marketing i što je najbitinije daćemo vam marketinške smernice koje će vas dovesti do prvih a kasnije i stalnih klijena

4.Klasičan manikir- priprema nokatne ploče

Mnogi ne znaju da je ovo najbitniji korak u manikiru. Samo pravilnom pripremom nokatne ploče obezbeđujete dugotrajne i lepe nokte!

5. Tehnika ojačanja noktiju gelovima:
S obzirom da ste na prethodnoj tematskoj jedinici naučili kako da pripremite nokatnu ploču dalje prelazite na ojačanje noktiju tj. na stavljanje gelova. U ovoj tematskoj jedinici najviše ćemo obratiti pažnju na formiranje oblika nokta i na iscrtavanje trajnog frenča.
6. Tehnika nadogradnje noktiju tipsama i gelovima

Izuzetno tražen tretman od strane klijenata. Naučićemo vas koje su tipse najkvalitetnije i kako pravilno da nanesete lepak kako bi tipse ostale što duže na noktima. U ovoj tematskoj jedinici najviše pažnje poklanjamo tome da naučite kako da oblikujete nokat tako da se tipsa uopšte ne primeti.

7. Tehnika izlivanja noktiju
Takođe vrlo tražen tretman ali i najkomplikovaniji za početnike. Ali ne brinite, iako vam postavljanje šablona i oblikovanje nokta u početku deluje kao noćna mora, zahvaljujući našim iskusnim predavačima vrlo brzo ćete i to savladati!

Informacije i upis!

Pogledajte više radova naših učenica na našoj facebook stranici! Veliki broj fotografija učeničkih radova izlivanja i nadogradnji noktiju i još mnogo toga OVDE 

NOVO: Brzi kurs manikira (skraćeni kurs manikira)

 Nokti2   nokti4

LJILJANA TOLIMIR

Prezadovoljna sam sa celokupnom obukom! Takođe sam prezadovoljna sa edukatorom Marinom! Veoma brzo sam savladala tehnike rada i odmah sam počela iste da primenjujem u svom salonu 🙂

goca GORDANA TERZIĆ

Odlična ocena za celokupan kurs..!!! Velika PETICA! Odličan edukator ! Velikim strpljenjem i energijom ume da prenese znanje…ne bih apsolutno ništa više menjala na kursu. Sve što je trebalo da saznam i uradim, na kursu sam dobila. Dalje je na meni da vežbam, radim i nastavim da se bavim ovim divnim poslom 🙂

MANIKIR

setmanikir2

SET za izlivanje noktiju – 17.990,00 RSD !!! Vrhunski kvalitet!

Vrste obuka

Najtraženija obuka je upravo i OSNOVNA OBUKA. Uči se izlivanje, nadogradnja, ojačavanje, odabir i nabavka materijala, komunikacija sa strankama. Pročitaj više+

NAPREDNA OBUKA podrazumeva komplikovanije tehnike izlivanja noktiju. Pored otežanog izlivanja uči se neophodan precizan rad pri izlivanju Stiletto noktiju. Stiletto zahteva prethodno dobro znanje, strpljenje i majstorski rad. Pročitaj više+

obuka3

Jedna od najtežih tehnika koja zaista traži mirnu ruku, strpljenje, bogato znanje jeste upravo ONE STROKE  tehnika crtanja po noktima. Ona daje potpun ton i prelepe nokte svakom ko ih bude nosio. Po završenoj obuci dalji rad zavisi samo od vaše mašte. Pročitaj više+

MANIKIR3

Postanite i vi naš SERTIFIKOVANI manikir majstor, jer je to najbolji put za vas!

Premium obuka manikira koja vas vodi od totalnog početnika do potpunog profesonalca kako teorijski tako i praktično. Samo za odabrane!

slika2

c0e199d0-ab25-47ed-a815-cf5ed00c507b

slika4