Kurs depilacije

Ukoliko želite da dopunite usluge u vašem salonu ili želite u potpunosti da se posvetite ovoj struci, imamo sjajnu ponudu za vas! Škola traje mesec dana, termini obuke su individualni i odvijaju se po dogovoru, dinamikom koja odgovara polazniku. Nastava je individualna, edukator je maksimalno posvećen samo jednom polazniku.Obezbeđen rad sa najkvalitetnijim materijalom. Postanite profesionalac u ovoj oblasti i naučite kako da pridobijete i zadržite klijente! Modele za izvođenje praktične nastave obezbeđuje Školarac edukativni centar.

depilacija1IMG_0683

Tematske jedinice: 
Kako opremiti salon, koje preparate koristiti, gde ih nabaviti i po kojim cenama. Praktičan rad.
Prijem klijenta, tehnike hladne depilacije nogu i ruku. Nega kože pre i posle depilacije.
Osnove marketinga kako formirati cene i kako doći do klijenata. Tehnike tople i hladne depilacije.
Tehnike depilacije prepona i nausnica.
Polaganje završnog ispita
Cena kompletne individualne obuke u koju je uračunat sav nastavni materijal, ispiti i dodela sertifikata je 17.990,00 RSD (2 rate)!

Nakon završene obuke polaznici polažu ispit za proveru stručne osposobljenosti, koji se sastoji iz teorijskog i praktičnog  dela. Polaznici stiču sertifikat o stručnoj osposobljenosti za samostalan rad na poslovima depilacije! 

dep2depilacija3

 Korist:

Znaćete kako da očuvate kožu klijenta
Kako da zadovoljite klijenta
Kako da uštedite i zaradite novac
Brz povrat novca po završenom kursu
Da na kraju svi budu zadovoljni

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM

Osnovna prednost ove metode jeste u tome što ne možete da povredite kožu, odnosno ne možete da je opečete. Osim toga, ovaj način depiliranja veoma je jednostavan.

Depilacija voskom u formi traka zahteva jedino da pažljivo odaberete trake u pravoj veličini, jer ona varira u zavisnosti od regije kojoj je namenjena. Ne mogu biti jednake trake za depilaciju nogu i nausnica.

Traku nalepite u smeru u kojem rastu dlake, pritisnite je da dobro prione za kožu, a zatim je naglim pokretom trgnite. Većina dlaka trebalo bi da jednim potezom bude iščupana iz korena. One sitnije, koje preostanu, uklonite istom trakom koju možete još jednom da zalepite, ili nekom manjom, na koju će bolje da prionu sitne dlačice.

Depilacija voskom predstavlja traumu za kožu, zato depiliranu zonu, nakon uklanjanja dlačica, lagano pređite vlažnom maramicom koju takođe možete naći u setu sa trakama. Ovom maramicom skidaju se ostaci voska, ali ona sadrži i tečnost koja deluje umirujuće na kožu. Posle toga, na kožu nanesite dečiji puder.

DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM

Ova vrsta uklanjanja dlačica zahteva veštinu. Vosak se stavlja u posudu, pa se zagreva na ringli ili u mikrotalasnoj pećnici. Veoma je važno da poštujete uputstvo za zagrevanje koje ćete naći u pakovanju voska, kako ga ne biste pregrejali i rizikovali da opečete kožu.

Depilacija voskom koji se prethodno zagreva zahteva određene mere predostrožnosti. Uvek prvo nanesite vosak na malu površinu, da biste proverili da li vam njegova temperatura odgovara. Tek kad ste se uverili da koži prija temperatura, nanesite vosak na celu površinu koju želite da depilirate.

Za razliku od depilacije hladnim voskom, toplim voskom uklanjanju se sve dlačice, jer način nanošenja (direktno mazanje na kožu) omogućava da svaka dlačica bude zahvaćena, što nije lako postići trakama za depilaciju. Ipak, depilacija voskom koji se zagreva ne odgovara osobama koje imaju problema sa krvnim sudovima.

Depilacija hladnim voskom je brz i efikasan tretman koji daje trajnije rezultate. Ako na ovaj način uklonite malje, bićete mirni bar dve-tri nedelje.

ZAŠTO DEPILACIJA?

depilacija2

Svaka žena vodi računa o sebi i svojoj ženstvenosti. Nije nimalo prijatno kad vidite ženu koja se nije dobro izdepilirala? Zašto je to tako?

Sam proces depilacije nije nimalo lak za naučiti pogotovo kad su pokreti u pitanju. Kakav to mora biti pokret? U kom smeru moramo da povlačimo traku i veoma bitno u kom trenutku? U suprotnom dobićemo podlive, bolove i to samo zato što ne znamo kako se to zapravo radi…