Cilj ove obuke je da naučite osnovni princip na kome se zasniva umeće i znanje obračuna zarada

– naučićete šta je to platni list

– naučićete kako da ga sami napravite

– upoznaćete se sa osnovnim pojmovima i zakonskim pravilima obračunavanja zarada koja su propisana u privrednom savetniku

– naučićete kako da proknjižite zarade zaposlenih kroz konta

– naučićete 4 osnovne sfere koje su neophodne za izradu platnog listića

 

Obuka se odvija online. Dovoljno je samo da imate interenet konekciju i Skype vezu kako bi se čuli sa predavačem. Od nas dobijate školsku aplikaciju (program) za obračun zarada koja nakon kursa ostaje kod vas.

Celokupan sadržaj koji bude bio pisan na našoj interaktivnoj tabli (koju ćete vi pratiti za vreme nastave) dobijate u pdf formatu na vaš imejl nakon završenog časa. Stoga ne gubite dragoceno vreme na prepisivanje i možete se u potpunosti fokusirati na samo predavanje.

Obuka se izvodi teorijski i praktično tj kombinovano.

Trajanje obuke: 8 školskih časova (4 termina po 1,5 sat)

Cena obuke: 7.990,00 RSD

 

Prijavi se za kurs!

ONLINE RAČUNOVODSTVO

rac4

TestRacunovodstvo
Kod nas imate u potpunosti mogućnost da ceo kurs računovodstva pratite i polažete od svoje kuće. Dovoljno je samo da imate ADSL internet i instaliran Skype ili Google Hangout kako bi postojala zvučna komunikacija između polaznika i predavača. Obuka nije koncipirana na principu gotove prezentacije u formi filma, već je predavanje u potpunisti interaktivno. Ukoliko polazniku nešto nije u potpunosti jasno uvek može da prekine i dodatno da pita predavača. U principu obuka se ne razlikuje od one koja se izvodi u učionici, jer je nastavni plan isti. Razlika je u tome što ste vi kod vaše kuće, štedite vreme na dolaske i obuka je individualna. Obuku mogu da pohađaju svi zainteresovani iz celog regiona.

Kako ta obuka izgleda?

Vi dobijate od nas putem linka virtuelnu školsku tablu gde na vašem monitoru vidite sve šta predavač na njoj radi i objašnjava oko knjiženja i postupaka. Zvučno sve čujete i komunikacija je dvosmerna za sva pitanja. Sve se dešava u istom trenutku tako da ćete u potpunosti steći osećaj da se nalazite u našoj učionici. Velika prednost ovakvog vida održavanja nastave je što možete krenuti kad god poželite u teminima po dogovru između predavača i polaznika.

Promo cena: 37.000,00 RSD za 45 održanih časova

I drugi kursevi su dostupni online kao što su kursevi za komercijaliste, trgovce, poslovođe i sl.

rsz_img_20130329_202600