Ne znate osnovne funkcije računara? Ili znate osnovne funkcije operativnog sistema Windows, a ne znate Office? Niste nikad radili u programima word, excel i power point, a želeli biste to jednostavno da savladate? Naš kurs računara pruža brzo i jednostavno savladavanje odnosnih funkcija za samo 2 meseca učenja.

Office 365 is Secure, Anywhere Access to Your Online Office-152805

Kurs je baziran u dva nezavisna dela:

– Prvi deo je osnove poznavanja operativnog sistema Windows (za polaznike potpune početnike)

– Drugi deo su osnove rada u Office paketu programa
1. Word (rad sa tekstom)
2. Excel (tabele)
3. Power Point (prezentacije)

Na ovaj način je svakom polazniku omogućeno da savlada osnove ovih programa kako bi bez problema mogao da uključi u poslovne tokove.
Na kursu učimo samo osnove Office programa koje pruža Microsoft- ova platforma Office Online odnosno Office.com .

Prvi koraci na kursu su da svi polaznici nauče šta je to Office Online i kako da otvorim svoj sopstveni nalog. Kompletan kurs se zasniva na praktičnom radu i vežbama. Svi programi i vežbe se isključivo rade putem interneta u učionici.

Šta predstavlja Office Online?

Office Online je internet platforma na kojoj se nalaze samo osnovne funkcije Word, Excel i Power Point programa. Oni rade samo onda kada ste na internetu. Imaju veliku prednost u današnjem poslovanju i zauzimaju značajno mesto kod malih i srednjih preduzeća, zbog lake razmene podataka sa drugim korisnicima. Nije bitno gde se nalazite na svetu i sa kog računara radite, već je dovoljno samo da imate internet i možete pristupiti odakle god svojim podacima u wordu, excelu, power pointu.
Možda ono i najbitnije je to što je korišćenje ovih online programa u potpunosti besplatno za sve korisnike.

Sve podatke koje napravite, naravno da možete da ih otvorite i na vašem Smartfon-u. I to ne samo da ih otvorite, već i da ih obrađujete, menjate, dodajete, pravite nove… Poenta je da danas bez znanja upotrebe ovih programa ne može da funkcioniše ni jedna savremena firma.

Ono što je za vas početnike veoma važno, a to je da svo znanje koje dobijete na kursu Office Online programa, direktno možete da primenjujete i na dosadašnje desktop Office programe. Svi alati su isti osim što se desktop programi koriste bez upotrebe interneta.

WORDOnline_im1_Comments

Šta je to WORD?

Word je program koji nam služi da obrađujemo tekst. Drugim rečima, koristimo ga da bi mogli u njemu pisati romane, kratke sadržaje, da bi pravili testove, obrađivali zajedno slike i tekst.

2014-04-08 Excel Blog - Excel Online Feature Update - Hide-Unhide Rows and Cols

Šta je to EXCEL?

Excel je tabelarni matematički program. U svetu je našao veliku primenu i danas ne postoji domaća i strana firma koja u njemu nešto ne radi. Ima ogromnu primenu od vođenja raznih evidencija, pravljenja računa, obračuna zarada, profita, troškova…Takođe excel ima mogućnost i grafičkih prikaza podataka tako da je neizostavan alat u savremenom poslovanju

powerpoint-online

Šta je to POWER POINT?

Power Point je program namenjen prezentacijama. Danas svaka ozbiljna firma svoje prezentacije klijentima ili zaposlenima izrađuje u ovom programu. Veoma je jednostavan za korišćenje, prenos, obradu slika tako da je postao omiljen u celom svetu. Prepun je alata i animacija koje celokupnu prezentacjiu čini veoma upadljivom.

Trajanje kursa:

WINDOWS: – 6 termina po 2 časa
Cena: 3.990 RSD

OFFICE: – 16 termina po 2 časa
Cena: 9.990 RSD